beautylosophyblog@gmail.com

beautylosophyblog@gmail.com

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Elf cosmetics review - lipsticks and lip glosses


Γεια σας κορίτσια!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά..Σ'αυτό το post θα σας δείξω τι αγόρασα από το βρετανικό Elf (eyes lips face).Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών με πολύ χαμηλές τιμές σε όλα του τα προιόντα,πολύ καλή ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση.Ο τρόπος πληρωμής είναι με paypal,πράγμα που σημαίνει σιγουριά πως τα προϊόντα θα έρθουν στα χέρια σας και μάλιστα αρκετά σύντομα.Επισκεφτείτε το elf uk καθώς το αμερικάνικο δεν εξυπηρετεί αγορές από Ελλάδα. Προσωπικά έκανα μια αρκετά μεγάλη παραγγελία,αλλά αυτό είναι το πρώτο μόνο μέρος από τις αγορές μου,και θα σας παρουσιάσω τα προϊόντα για τα χείλη με τα ανάλογα review.Μπορείτε επίσης να δείτε και τα αντίστοιχα swatch για το πως αποδίδει χρωματικά το καθένα..Πάμε λοιπόν ;)


1)Hypershine Lip Gloss - Fairy
2)Plumping Lip Glaze - Baby Doll
3)Lipstick - Charming
4)Lipstick - Flirtatious
5)Lipstick - Fearless




Hypershine Lip Gloss: Το συγκεκριμένο gloss με άφησε πολύ ευχαριστημένη από άποψη απόδοσης και διάρκειας.Φυσικά και τιμής γιατί μου κόστισε μόνο 1,35 ευρώ!!!Το μόνο αρνητικό είναι πως αφήνει μια κάπως κολλώδη υφή στα χείλη.

Plumping Lip Glaze: Άψογος συνδυασμός τιμής και απόδοσης!!! Η απόχρωση που διάλεξα είναι ιδανική για ένα καθημερινό μακιγιάζ,και επειδή είναι διφασικό,το διάφανο μέρος του gloss είναι ότι πρέπει αν θέλετε να δώσετε μια έξτρα λάμψη στα χείλη πέρα από το βασικό χρώμα. Το συγκεκριμένο προϊόν υπόσχεται να δώσει το εφέ των πιο μεγάλων και γεμάτων χειλιών,κάτι το οποίο σε μένα τουλάχιστον δεν απέδωσε ιδιαίτερα.Παρόλα αυτά σας το συστήνω ανεπιφύλακτα,καθώς μυρίζει καταπληκτικά,αποδίδει καλά χρωματικά και είναι πολύ οικονομικό(μόλις 1,75ευρώ) 
 

Lipsticks: Ένα έχω να πω για τα κραγιόν της Elf : άψογα!!! Ξεκινώντας από τη διάρκεια που είναι κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό,τα συγκεκριμένα κραγιόν μένουν στα χείλη για αρκετές ώρες ακόμη κι αν πιείτε κάτι.Δύσκολα φεύγει το χρώμα,το οποίο είναι έντονο,ζωντανό και έχουν εκτός από υπέροχο άρωμα και πολύ ευχάριστη υφή στα χείλη όταν τα φοράτε.Αν μιλήσουμε ειδικά για την τιμή που είναι μόνο 1.75 ευρώ,σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να αγοράσετε τουλάχιστον 2 αποχρώσεις.Αυτές που διάλεξα εγώ(κατά σειρά από τα αριστερά προς τα δεξιά στο swatch της φωτογραφίας) ήταν ένα έντονο κόκκινο(fearless), ένα καφέ-κεραμιδί(charming) και ένα παιχνιδιάρικο girly ροζ (flirtatious). Τα λάτρεψα κυριολεκτικά.

Μείνετε συντονισμένες γιατί σύντομα έρχεται και το part2 από τις elf αγορές μου...Πολλά φιλιά από'μένα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε...Σία




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML